RÓLUNK

Engedjék meg, hogy röviden bemutassam cégünket.

A cégalapítás előtti években még csak egy pár négyzetméteres műhelyrészben végeztük a munkát, majd az évek múlásával egyre több és több cég és magánszemély keresett fel minket különféle speciális megrendelésekkel.

A Stílus Faipari Kft. vállalkozás 2013-ban alakult, amely egyedi bútorgyártással, CNC marással és veteránjármű, valamint hajóalkatrészek gyártásával foglalkozunk. A megnövekedett igények miatt folyamatosan bővítettük kapacitásunkat, fejlesztettük csapatunkat, amely a mai napig szinte ugyanazon kollégák, illetve barátok tudását hasznosítva épült tovább.

2014 elején birtokba vettük új gépeinket és üzemcsarnokunkat a legjobb szerszámokkal szereltünk fel.  A sok új megbízásnak köszönhetően, ami most már nem csak belföldi, hanem külföldi cégek megrendelőit is kiszolgálva, gépparkunkat is korszerűsítettük egy CNC megmunkáló központtal, élzáró automatával, valamint faipari szabászgéppel. Itt több mint 400m2 területen végezzük a tevékenységünket.

Így biztosítható, hogy minden munkafolyamat egymástól tökéletesen elkülöníthetővé válik, de mégis egy telephelyen belül marad.

Telephelyünkön az egyedi bútorok, hajók, oldtimer autók speciális fa alkatrészei gyártására szolgáló teljes szakmai infrastruktúrája rendelkezésre áll. Ennek révén egyedülálló szolgáltatásunk, hogy a gyártás teljes folyamatát – alvállalkozók igénybevétele nélkül – magunk végezzük el. Kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel, és törekszünk arra, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Gottlieb Daimler jelmondata követendő számunkra: „a legjobbat vagy semmit”.

A hosszú évek alatt sok barátot és kiváló referenciákat sikerült gyűjteni, valamint több rangos eseményről hoztuk haza a legjobb elismeréseket és csak egyet kiemelnénk (2013-as Presztízs díj az év új vállalkozása a Stílus Faipari Kft.)           

Kellemes időtöltést kívánok új honlapunkon való nézelődéshez, remélem, hogy Önöket is ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Üdvözlettel,